Poslední den v Londýně

Tento příspěvek jsem chtěl napsat minulý týden v pátek, což byl můj poslední pracovní den v Londýně. Z časových důvodů to bohužel neklaplo. Poměrně hekticky jsem se musel sbalit a se všema se pořádně rozloučit, takže na psaní už nezbyl moc čas.

V práci mi při odchodu šéf poměrně polichotil a kromě jiného mi sdělil, že se můžu vrátit kdykoliv zpět. Zůstaneme spolu stále v kontaktu, ale řekl jsem mu, že bych se v budoucnu chtěl věnovat pouze webdesignu. Škoda, že můj odchod nešlo načasovat trošku jinak, poněvadž mám opravdu skvělý vztah s jedním z našich klientů. Jedná se o soukromou kliniku v centru Londýna (http://www.lon­dononcology.com) a člověk, který se stará o chod počítačové sítě je naprosto úžasná osobnost a hlavně fanda do open source. Na tento týden jsme měli již naplánovanou instalaci Linuxu na jeden z odstavených strojů. Původně jsem myslel, že bych z Eastbourne zajel do Londýna, ale šéf se na to nějak moc netvářil a chce to nechat nainstalovat mého nástupce. Škoda. Už jsem se těšil, jak po mě v další nemocnici zas zůstane jeden stroj s Linuxem :-).

Svojí poslední cestu do práce jsem řádně zdokumentoval, takže nezapomeňte mrknout do fotogalerie.

Komentáře k článku “Poslední den v Londýně”

Píno říká:

Nazdar Bouku… Tak už ti u Štamberků hřeju pár dní židli a ty porád nikde… Kdy se zastavíš?? Nebo už se vracet ani nebudeš?? Jak to s Tebou vypadá??? Měj se bleděmodře… šmíďák

Peters říká:

Bouku, pěkný fotky, nechceš pak po návratu jít se mnou mezi kravaťáky?;-). Jinak – jako vždy – držím palce.

BoUk říká:

Zdary, to jseš hodnej, že mi tam držíš flek…:-). Ukázat bych se měl někdy během června. Neboj, dám včas vědět. Jinak vracet se rozhodně budu, akorát nevím kdy :-). Tady u moře je to super, ale přes zimu to asi nebude ono. Zatím se mej.

BoUk říká:

Díky. Ještě, že jsem nebyl línej a vzal si s sebou ten foťák. Ja jsem chtěl něco podobnýho nafotit už dávno, ale vždy z toho nějak sešlo. Jinak mezi kravaťáky mě to moc netahne :-). V obleku se cítim nepohodlně i když za tu dobu jsem si na něj už trošku zvykl.

Hejla říká:

Zdar Bouku, hele aby sis nemyslel ze novinky jsou jen u Tebe, tak Cigimu se narodila (teda jako jeho manzelce) 31.3. dcera Terezka. Woe, ten nam vsem vypalil rybnik :-))). Tak at se dari, maj sa a pozdravuj Lucku

BoUk říká:

Hezky, to teda koukám. Hned jsem juknul do jeho fotogalerie a hle co jsem objevil http://fotky.ciganek.cz/thumbnails.php?album=16

Cigi říká:

Inu to víte chlapci – chce to jen se pořádně snažit 🙂 Jako ve škole 😉

Hejla říká:

:-)))) no to vis, ja jsem byl vzdycky flink a vsechno jsem udelal tak nejak nahodou, takze s tim pocitam i v tomhle pripade :-).


Kdo jsem

BoUk foto

Jmenuji se Petr Pabouček a zabývám se vývojem webů pro firmy a jednotlivce. Strávil jsem 2.5 roku v Anglii, kde jsem pracoval jako freelancer v oblasti web designu. Hovořím plynně anglicky a při své práci používám technologie HTML, CSS, PHP a MySQL...více o mně »

Vyhledávání

Poslední komentáře