Přípravy na přesun

O víkendu jsme opět vyrazili do Eastbourne – krásného přímořského městečka na jihu Anglie, kam se hodláme na nějaký čas přestěhovat. Cílem naší návštěvy bylo poohlédnout se po nějakém bydlení. Díky tomu, že jsme se v Eastbourne při naší poslední návštěvě seznámili se super lidma z Čech, bylo hledání nového bydlení poměrně snadnou záležitostí. V podstatě nám všechno zařídili a my už jsme se jen přijeli kouknout, jak byt vypadá. Když jsme vstoupili do baráku, doslova nám to vyrazilo dech. Vše je kompletně zrekonstruováno, veškerý nábytek a vybavení je nové, nájem za velmi příznivou cenu a dům se nachází asi tak dvě minuty chůze od pobřeží. Prostě idylka…:-). V domě jsem pořídil i pár ilustračních fotek.

Hned v pondělí jsem oznámil svému šéfovi, že od dubna odcházím. Sice se na to moc netvářil, nicméně jsem mu navrhnul, že bych s ním i nadále rád spolupracoval a jsem ochoten i sem tam do Londýna zajet. Vlakem je to z Eastbourne asi tak hodinu a půl, takže žadný velký problém. Také jsem mu řekl, že bych se rád začal specializovat pouze na věci ohledně webdesignu. Domluvili jsme se tedy, že i v budoucnu budem v této oblasti spolupracovat.

S přesunem do Eastbourne se mi v hlavě zrodil další nápad a tím je uspořádání Živohoště 2006 v Eastbourne. Co vy na to?

Komentáře k článku “Přípravy na přesun”

Radouš říká:

Čau Bouku, je mi líto že jsem se s tebou nemohl vidět o Vánocích v Plzni, no doufám že to vyjde někdy v budoucnu… Nemám si s kým pokecat o Linuxu 🙂 A protože jsem se dozvěděl, že máš dneska narozky, tak ti přeju všechno NEJ, ať se vám v tom novým městě líbí a seženeš zase nějakej fajn job. Měj se!

BoUk říká:

Zdary, to je ale prekvapko :-). Dlouho jsi o sobe nedal vedet. Tech Vanoc je fakt skoda, ponevadz jsem se zucastnil tradicni besidky SIS a stalo to opravdu za to :-). Hlavne Tomy docela pobavil v jednom nejmenovanem podniku v Plzni :-). No a kdybys v lete nevedel kam na dovcu, tak muzes prijet ke me na navstevu. Udelame nejakou akci na plazi :-).

Radouš říká:

No jo, besídka SIS, to jsem zase o něco přišel… Druhý den mi psal Honza H. seznam navštívených podniků 🙂 a mám pocit že bych při tomhle tempu odpadnul dávno před finálem. No tuším o jakém nejmenovaném seriózním plzeňském klubu hovoříš… :-). Každopádně díky za pozvání, do Anglie jsem se chtěl vždycky podívat. U nás to pár příštích let na nějakou velkou dovolenou nevypadá (splácíme nový byt), tak uvidíme jestli zbydou nějaký penízky, každopádně podle fotek to v Eastbourne vypadá moc pěkně (a to je zima, jak to musí vypadat v létě…). To v ČR si letos zimu pořádně užíváme.

volda říká:

zdar bouku, souhlas se zivohsti u tebe. musis ale zaridit, abychm tam mohli propasovat trochu toho chlastu… pivo za 2L pit nebudu…

BoUk říká:

Hele, před osmou hodinou stojí pivo kolem 1.5 a pak už je ti to jedno :-). Základem je tedy začít včas.

rohhy říká:

Sem taky pro živohošť za kanalem, autobus konec konců jezdí z Plzně každej den. Jak ale půjdeme nakupovat do hypermarketu?

BoUk říká:

Zdary, do hypermarketu holt nepůjdeš v Plzni, ale až v Anglii no :-). To bych viděl jako nejmenší problém. Co se týče cesty, tak bych spíše navrhoval letadlem na Gatwick a odtama jede přímo vlak do Eastbourne.

hejla říká:

Zrejmne Vam unikla jedna vec, ze kdyz bude Favacka kalba v Eastbourne, muzem tomu rikat treba Eastbourne 2006, ale rozhodne ne Zivohost. A dalsi vec je – to by mohlo zajimat i Voldu, je za kolik se da sehnat kurivo a jak to s tim vlastne je, protoze to jinak muzem zacinat v kolik chceme a stejne to nebude takova prdel 😀

hejla říká:

No jeste jsem, ja nezdvorak zapomnel, zdravim Bouka a Lucku a jsem rad, ze se Vam dobre dari, protoze poridit si takovy bydleni u more je v tady v Cechach docela luxus, to se tak nekdo ma :-)))

BoUk říká:

Ja myslím, že s tím kuřivem si určitě nějak poradíš. Já bych navrhoval to strčit na letišti Němčourovi do kapsy…:-)

Němčour říká:

No super, velmi rád kvůli vašemu hulení strávim dva roky v anglickym vězení 🙂

BoUk říká:

Jak vašemu? Ja myslím, že tolik zájemců o kuřivo tam zas není :-). Ok, tak jinej návrh – co třeba bubny? Hejla by mohl předstírat, že jede na koncert :-).

hejla říká:

No to neni vubec spatnej napad, to s tou nemcourovo kapsou, to by mohlo klapnout. 2nemcour: No nejak jsem to nepochopil, to jako ze potahnu bici, abych v nich mohl nenapadne protahnout trosku kuriva – to je videt ze si asi nikdy netahal bubny. To Te spis ohnu na zachode a strcim ti to huleni do ….. kapsicky :-)))

chliv říká:

zdar bouku…; nedelas to autorizovani komentaru kuli tomu abych tady nemoch napsat treba prdel (asshole)? 🙂 eee jaa nic nerek eee jeee; web mont blanc vypada v pohode – az na „property’s“ a „company’s“ coz jestli dobre chapu podle; http://englishlanguage.allinfoabout.com/difficulties/theirs.html ma bejt bez apostrofu… taky me trochu mrzelo – kdyz uz sem se v ty virtual tuur naucil pohybovat, ze tam byl jenom jeden omni + 4 obrazky…; £300000 is simply too good to miss lol; —preju, at se vam vase plany vydari a presun do eb dopadne v pohode…; btw: neplanujes nejakou cestu do cech do leta jeste?; pokecal bych trochu o zivote nad nejakou tou sklenici mlika…; jo – a pis ty blogy poradne… 🙂 jeden/mesic, to je malo – vytahni treba neco na tvyho sefa nebo nejakou tvoji historku – pripadne tam udelej nejakou performance – a napis jak to dopadlo… :); …jezisi kriste, vono je zase 5 rano… koncim rusim; __ bouku2hejla: akvarko super – akorat ale malo zaberu na monitor :); 2hejlaII: zivohost neni jenom favacka kalba, ne 🙂 …a navic – proc by nemohla zivohost bejt v anglii, kdyz je memfis a alexandrie a york a kdo vi jestli ne kozojedy v americe; 2hejlaIII: navrhuju poslat boukovi seminka – do novyho bytu nova kytka ne (kdyztak zavrou jeho jenom(; 2all: >mate na to – reknete prdel, reknete prdel, noo to reknete, reknete prdel!<; 2all2: nezapari s nama nekdo kantr-strajk:sors po netu? bouku?

BoUk říká:

Zdar chlíváku….ne ne, to autorizovaní je opravdu kvůli spamu. Filtr na prasárny bude další stage. Když už z tebe bude teď ten PhD. v oboru UI, tak bys mi mohl naprogramovat nějakej inteligentí modul, který by automaticky z příspěvku rozpoznal, že se jedná o sprosťárnu/neadekvatní reakci atd. :-). Blog začnu zřejmě aktualizovat častěji po příjezdu do Eastbourne. Teď mám celkem dost práce a celkem dost zařizování po úřadech. Jsem exhausted. Jinak cestu do Čech rozhodně plánuju. Řekl bych, že to padne někdy na červen, protože ségra končí školu, tak se budu muset zúčastnit finálních oslav. Tam bychom pak mohli pokecat o životě při sklenici mlíka…:-). Teď jde o to, jestli to ségra v červnu ukončí, co Ivo :-)?


Kdo jsem

BoUk foto

Jmenuji se Petr Pabouček a zabývám se vývojem webů pro firmy a jednotlivce. Strávil jsem 2.5 roku v Anglii, kde jsem pracoval jako freelancer v oblasti web designu. Hovořím plynně anglicky a při své práci používám technologie HTML, CSS, PHP a MySQL...více o mně »

Vyhledávání

Poslední komentáře