Stravování v Londýně

Zřejmě jsem se o tom ještě v žádném ze svých příspěvků nezmínil, ale zdá se mi, že v Anglii se hrozně málo jí. Pokaždé když si naložím něco na talíř, sklízím obrovský obdiv…:-) Dnes jsem měl například k večeři špagety s tuňákem. Malinko jsem to neodhadnul, takže když jsem vše naházel na talíř, byl opravdu full. Jelikož moje obědy v Londýně jsou celkem slabota, talíř se špagetama jsem spořádal extrémně rychle. Všichni na mě koukali jak na nějakého rekordmana….:-) Třešničkou na dortu je ovšem závěr celé mojí dnešní večeře, když jsem se rozhodnul po jídle dorazit melounem. Jelikož jsme všichni seděli v kuchyni, zeptal jsem se, jestli by si se mnou též nedali kousek. Nevím jestli jsem řekl něco špatně nebo jestli mě špatně pochopili, ale Brian vytáhnul z košíku takovej sotva kilovej melounek, načež já jsem vytáhnul z ledničky čtvrtku melounu, za to však cca čtyřkilovou…:-). Zbouchnul jsem tak půlku, čímž jsem je naprosto dorazil….:-)

Jako další příklad můžu uvést naší nedávnou společnou snídani. Myslím, že to bylo o víkendu. Vstal jsem trošku déle než ostatní, takže když jsem přišel do kuchyně, všichni už jedli a nevěřil jsem vlastním očím, když jsem viděl ty porce. Jak pro brabca….:-) Každý měl jedno vajíčko ala volské oko. Nechtěl jsem trhat partu, tak jsem si udělal také vajíčka, s tím rozdílem, že jsem si jich udělal pět….:-) Opět nevěřili vlastním očím. FIVE EGGS! Oh gosh! A takhle bych mohl pokračovat dále.

Komentáře k článku “Stravování v Londýně”

Pichl říká:

Helou tomuhle sem se musel telmit… jenom dej pozor, ať nenarušíš anglickou potravinovou politiku… takle tam žrát-to Tě vyhostěj 🙂

Hanz říká:

No tak nejsem Anglan ale 5 vajec k snidani bych taky nedal .-) … zaver je jasnej strasne zeres, tak se nediv ze nesihaj :-)))) … tak at ti ta chut vydrzi … cest Hanz

BoUk říká:

Když se jí, tak jim. Když se kouří, tak kouřim. Když se dělá, tak nepřekážim…..:-)

hercous říká:

Cau Bouku, co se děje v Londýně, doufám že jsi OK.

BoUk říká:

To hercous: Zdary, už se to tady celkem uklidnilo. Naštěstí jsem nebyl poblíž žádného výbuchu…..huf, takže v pohodě.

Radouš říká:

Zdar BoUKu, to rádi slyšíme že jste OK, napiš něco víc jak to tam vypadá, tady v TV říkají různý věci, teď tam bude asi mazec, samý kontroly… Jinak už se trochu přátelím s Linuxem, zatím nejsem žádnej guru ale jde to, díky tvým základům jsem se toho nezalekl 😉 BTW: teď prohlížím tvoje stránky v historickém IE 3.0 a jde to parádně, i když pár chybiček v layoutu by se nažlo, za bannerem bhp.gif chybí ;-)) Jinak se měj fajn a drž se v optimismu a dodržuj svůj stravovací režim! Zdraví Radouš

Němčour říká:

Zdravim po delší době opět z Čech… i když už mám zase namířeno do Indie, ale to jedu až v pondělí… Dobrej příspěvek, připomnělo mi to i nějaký reakce našich když viděli jakej jsi jedlík na vlastní oči 🙂 Mimochodem co ty bomby? Já jsem sice nebyl v okamžiku, kdy se to stalo nikde na zprávách, ale co jsem se zatim dočet, vypadá to velký… nechceš něco o tom napsat? Btw. máš ještě svůj TMobile? Nejdou mi tam posílat ani SMSky… Díky a přeju hodně zdaru Němčour

BoUk říká:

To Radous: Huom, abych řekl pravdu, tak toho asi o moc více než vy nevím. Nepřipadá mi, že by někdo z mého okolí byl z tohoto útoku nějak šokován. Všichni na mě působí, jako by to zde bylo na denním pořádku. Abych se o celé situaci dozvědě trošku více, tak jsem si musel rozběhat pod Linuxem příjem streamu z ct24, cnn atd. Pokud jedeš ještě na SLackwaru a chtěl bys zase něco testnout, tak si stahni z http://www.linuxpackages.net přehrávač mplayer, dále mplayer-plugin (umožní sledovat stream v prohlížeči) a nakonec kodeky z domovské stránky mplayeru http://www.mplayerhq.hu/homepage/design7/dload.html Jede to parádně. Akorát kodeky to chce hodit do /usr/lib/win32, protože v default directory /usr/lib/codecs to nemaká, ale to by ses dočetl v README. Co se týče bhp.gif na mých stránkách, tak to není vyřešené zcela ideálně. Správně by se to mělo řešit takto http://www.wellstyled.com/css-replace-text-by-image.html ale mě tento způsob trošku zlobil, když jsem se snažil zarovnat obrázek doprava….:-(. Možná kdybych se trošku více snažil….:-).

BoUk říká:

To Němčour: Zdarec, z tebe se stává velký cestovatel. Ohledně bomb viz příspěvek výše. Jinak T-Mobile ještě mám, ale SIMku mám někde zahrabanou. Už jí vůbec nestrkám do telefonu, což zřejmě bude příčina toho, že ti nejdou posílat SMS…:-) Můžeš mi psát na mé anglické numero. Mělo by být v patičce emailu, který jsem ti nedávno zaslal. Jak se ti jeví můj plán se stanem?

Radouš říká:

Zdar BoUKu, s tou kritikou tvých stránek to neber zase tak vážně, jak vidíš můj IE 3.0 není taky bez chyby co se diakritiky týče ;-)) Jinak doma mám ještě Slack ale v práci jedu v Unixu a v RedHatu, ale to je všechno skoro stejný. Vypadá to že se u nás blýská na lepší časy co se týče bezdrátového internetu, tak možná brzo příjde na řadu plechovka „Kostelecké párky“ a gateway na Slacku. Až se objevíš v rodné vlasti tak dej vědět, uděláme nějakej srázek U Kosa… Tak zatím, see ya Radouš

Peters říká:

Koukám, že se stále udržuješ v koderské pohotovosti, jen tak dál! Jinak zrovna jsem četl článek, jak je Londýn přecpaný Poláky, možná by stálo za to jít trochu na sever, kdyby to s tím jobem vypadalo bledě. Držím palce! P.S. Na homepage mám pár nových bajkerských fotek, Český les a hlavně Čerchov stál za to!

BoUk říká:

Snažím se. To víš, nerad bych z toho vypad..:-(. Jinak s těma Polákama máš pravdu. Říká se, že jich je tady více, než v Polsku :-).

MOL říká:

To bych se z toho posral.Tyhle stranky jsou plny hroznejch bullshit kecu a smyslenejch historek.A vy vsichni jak blbci to Boukovi zerete…abyste se z toho nepos… A pritom je to obycejnej looser, kterej nejde na ZIVOHOST!!!

BoUk říká:

Nikdo tě to přece nenutí číst.


Kdo jsem

BoUk foto

Jmenuji se Petr Pabouček a zabývám se vývojem webů pro firmy a jednotlivce. Strávil jsem 2.5 roku v Anglii, kde jsem pracoval jako freelancer v oblasti web designu. Hovořím plynně anglicky a při své práci používám technologie HTML, CSS, PHP a MySQL...více o mně »

Vyhledávání

Poslední komentáře